Thuis
Ons team
Boekhuis
Winkel
Leescafé
Petitcafé
Laatste nieuws
Activiteiten
Webwinkel
Young Adult
Woordoord
Boeken
Activiteiten
Nieuws
Papeterie
Scholen
Voor school
Activiteiten
Nieuws
Contact
Account
Winkelmandje

De kleine Tovenaar - Er was eens...

De kleine Tovenaar

een kleine Tovenaar... Hij droeg een mooie hemelsblauwe mantel. Deze mantel was hem véél te groot. De mouwen waren te lang, en hij sleepte over de grond. Maar hij voelde zich prettig in deze mantel. Zijn blonde lokken werden bedekt door een grote blauwe punthoed. Deze was zijn trots.

Uit deze punthoed toverde hij de prachtigste ideeën tevoorschijn. Hij deed niets liever. En aan ideeën geen gebrek.

Naast het toveren had hij nog een favoriete bezigheid en dat was lezen. Hij verslond boeken, en vond het dan ook geweldig om iedereen in zijn omgeving te betoveren met zijn boeken.

Hoe kan ik nu, dacht hij, iedereen enthousiast maken en iedereen laten zien welk plezier je kunt beleven aan het lezen van boeken. Hoe kan ik iedereen laten meegenieten van al het moois dat een boek ons te bieden heeft.

Hij begon boeken te verkopen. Eerst vanuit zijn knusse huisje. Al gauw groeide hij in zijn mantel. De mantel paste hem precies, en zat hem niet meer zo lekker. Hierop besloot hij een iets grotere ruimte te gaan huren om zo zijn droom te kunnen verwezenlijken. Maar ook in deze ruimte bleef hij groeien. Tot op een dag hij zich realiseerde dat zijn mantel toch écht te klein was geworden. Hij moest op zoek naar een nieuwe mantel.

Dit was geen gemakkelijke opgave. Wat zou het worden, weer een blauwe of toch dit keer maar die rode? Slapeloze nachten, totdat hij eindelijk vond waarnaar hij op zoek was. Hij vond een geschikte mantel aan de
Julianalaan 8a.

Dit was de plek van waaruit hij voortaan zijn kunstjes ging vertonen.

Niet wetende dat hij na 11 jaar zou gaan verhuizen naar het oude Rabobankpand in zijn dorp, alwaar hij het Boekhuis begon en iedereen wist te betoveren!

Hij woont er nog, kom je kijken en laat je betoveren……

Openingstijden

Maandag    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag    09.00 - 17.30 uur
Woensdag    09.00 - 17.30 uur
Donderdag    09.00 - 17.30 uur
Vrijdag    09.00 - 17.30 uur
Zaterdag    09.30 - 17.00 uur

Volg ons

Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring   |   Disclaimer   |   Postul.Art